Insectenhotel Bevrijdingsmuseum Zeeland

BOUW EN MONTAGE

Service van start tot finish

VAnaf schets

Op maat gemaakt

Naast het leveren van faunavoorzieningen uit ons vaste assortiment, bouwt ons team ook veel op maat. Zo kunnen wij iedere klant iets unieks aanbieden. Wij plaatsen met regelmaat insectenhotels in alle mogelijke vormen en maten voor klanten in o.a. de woningbouw, recreatie en publieke sector. Ook kunt u daarbij denken aan faunamuren of faunatorens.

Heeft u een idee, leg het gerust aan ons voor! Wij denken graag met u mee over een voorziening op maat.

Vleermuizenverblijf op maat
Vogelvoorziening montage met hoogwerker Traas Nature Care
Vanuit onze loods

Montage

Ook verzorgen we graag de montage. Onze ervaren montageploeg beschikt over alle kennis en materialen om de plaatsing op juiste wijze uit te voeren. Wij houden hierbij rekening met verschillende factoren om te zorgen voor een succesvolle werking van de faunavoorziening.

We hebben een eigen hoogwerker om nestkasten gemakkelijk en snel op de juiste hoogte te installeren.

Faunamuur plaatsing
Project Veenendaal vleermuizenkasten montage Traas Nature Care
Custom made insectenhotel Traas Nature Care
Project Rotterdam Insectenhotel traas.nl Traas Nature Care
Nestkasten montage Traas Nature Care
Project Rotterdam Insectenhotel montage module Traas Nature Care

Building Care

Onze Nature Care voorzieningen worden gebouwd en geïnstalleerd door onze Traas Building Care afdeling. Deze tak van Traas Nederland houdt zich bezig met bouwkundige werkzaamheden, waaronder bescherming, onderhoud en specialistische taken aan gebouwen.
Building Care lost verschillende vochtproblemen op door het impregneren van buitengevels tegen doorslaan, het injecteren van muren tegen optrekkend vocht en het aanbrengen van isolatiechips in kruipruimtes tegen optrekkend grondwater.

Traas Building Care bouw en montage Traas Nature Care
Epoxy-techniek houtherstel Traas Building Care

Specialisten in hout

Naast bescherming van gebouwen herstelt Building Care hout met een speciale ‘Epoxy-techniek’, ook wel polymeerchemisch houtherstel genoemd. Hierbij wordt het aangetaste deel uit het hout gehaald en aangestort met epoxy. Hierdoor wordt zoveel mogelijk origineel hout behouden. Denk hierbij aan balken en spanten in monumentale gebouwen, maar ook aan oude kozijnen en dorpels. Daarnaast is het Building Care team ervaren in het bestrijden van houtaantasters en het aanbrengen van knaagdier- en vogelwering.

Vooral dat laatste is een aspect waarin Building Care en Nature Care elkaar goed aanvullen. Bij overlast van vogels kan Building Care voor tijdelijke of permanente weringsmethodes zorgen, terwijl Nature Care alternatieve nestgelegenheid aanbiedt. Zo kunnen wij samen zorgen voor een oplossing met respect voor de natuur en de Wet Natuurbescherming.