Natuureducatie

NATUUR

EDUCATIE

Voor de enthousiastelingen

Waarom

Een positieve bijdrage

Wist u dat vleermuizen de vlieghuid van hun staart en vleugels gebruiken als een vangnet? 
Dat torenvalken ultraviolet licht kunnen waarnemen?
Of dat gierzwaluwen in vlucht een snelheid halen van 120 kilometer per uur?

Dit doen wij door het geven van gastlezingen en het organiseren van educatieve bijeenkomsten in samenwerking met ecologen en andere experts op het gebied van flora en fauna. Of u nu op zoek bent naar een educatieve invulling voor uw schoolexcursie, een lezing tijdens uw bedrijfsevenement of een leerzame presentatie bij uw ledenvergadering, wij zijn u graag van dienst!

Natuur educatie

Meerdere mogelijkheden

Ons team kan op locatie komen, maar op ons hoofdkantoor in ’s-Gravenpolder bent u natuurlijk ook van harte welkom. Ons pand is volledig ingericht op het ontvangen groepen en is bovendien een waar museum; onze vitrines staan vol met geprepareerde dieren en biologische modellen die een inzage geven in de levenswijze van dieren en u de mogelijkheid geven deze bijzondere soorten van dichtbij te bekijken.

Kom shoppen!

Onze shop biedt u een breed assortiment aan vogelhuisjes, vleermuiskasten, insectenhotels en voederhuisjes. Op zoek naar een goed boek? Neem eens een kijkje bij onze boekenstand vol met informatieve boeken voor zowel kinderen als volwassenen.

Hoofkantoor Traas Nature Care
Natuureducatie

Evenementenruimte

Onze presentatiezaal is bovendien voorzien van alle gemakken en de nieuwste technologie, waardoor wij onze presentaties op een interessante, aansprekende manier kunnen overbrengen. Bent u op zoek naar een geschikte vergaderruimte? Onze presentatiezaal is ook apart te boeken.

Groene schoolpleinen

Jong geleerd is oud gedaan. Kinderen zijn de toekomst. Met de schoolpakketten van Traas Nature Care willen wij de schoolpleinen groener maken. Het is een leuke manier om natuureducatie te geven aan leerlingen. Door nestkasten en insectenhotels te plaatsen op uw schoolplein zorgen we voor een natuurbeleving die een blijvende indruk maakt.

Groene schoolpleinen